sâmbătă, 23 ianuarie 2010

Esti pregatit?


Cineva zice asa:Noi, cei care nu vor, condusi de cei care nu stiu, facem imposibilul pentru nerecunoscatori. Am facut atat de multe, pentru atata timp, primind atat de putin in schimb, incat suntem calificati acum sa facem totul din nimic.
Interesant,asai?Oare cat de multe am facut noi pt altii cu gandul ca poate...poate,o sa ne imbogatim si totusi nu ne invatam minte.De vina nu e guvernul,nici legile sale,ci de vina suntem noi findca am creat niste idei care ne scufunda intr-un egoism profund si uitam adevarata valoare a vietii,trecem atat de usor pe langa greselile pe care noi le facem,dar nu uitam de greselile altora.
E atat de complicat sa renunti pentru un moment la tine si sa incepi sa fi mai atent si la nevoile altora?Stiu,e usor sa vorbesti,dar mai bine si mai frumos e sa fi unit si renunti la tine si sa te gandesti la aproapele tau.Incearca pe unde mergi sa raspandesti dragoste si nu ura,pace si nu cearta.E greu sa fi bun,e greu sa lasi de la tine, dar cel mai frumos lucru e atunci cand aproapele tau e fericit pentru ca tu l-ai facut fericit.

Un comentariu: