luni, 25 ianuarie 2010


Aceasta scurta viata pe care o aveti poate fi transformata intr-un paradis. Aceasta mica planeta este floarea de lotus a paradisului. -Osho

Oare ce trebuie sa facem ca aceasta viata sa o transformam intr-un paradis?Stau si ma gandesc ca nu prea poti sa faci totul de unul singur si mai ales pe acest pamant,e cam complicat,dar am cugetat si am incercat sa inteleg si in cele din urma am inteles ca nu poti sa faci totul de unul singur ai nevoie de cineva care sa-ti"acopere spatele".
Pentru mine aceasta persoana e Isus,este singurul care poate sa-ti transforme viata intr-un paradis,nu banii,nici femeile,nici cea mai scumpa vacanta pe o insula exotica.Toti stim ca traim intr-o lume mica si ca nu avem unde sa ne ascundem,in cele din urma o sa fim gasiti de El si o sa fim intrebati ce am facut cu viata noastra.Nu-i de mirare ca multi incearca sa-si caute alinarea in multe desfrauri si pacate care mai tarziu o sa le dauneze si eu am fost orbit si ma gandeam tot timpul cum sa fac sa strang mai mult pentru mine,sa fac ce-mi place mie si sa nu dau socoteala nimanui,dar acum sunt schimbat nu ma intereseaza ce o sa se intample cu mine findca este Cineva care se ingrijeste de asta tot ce ma intereseaza este sa fiu hotarat in tot ceea ce o sa fac si sa fiu pe placul Lui.Asa cum El are grija si de pasarile cerului stiu ca se ingrijeste de mine.
Asa cum se ingrijeste de mine poate sa se ingrijeasca si de tine totul depinde de tine si de hotararea ta,AZI E MOMENTUL!!!!!

2 comentarii:

  1. Imi place cum gandesti, asa e cum zici tu in acest post, ma bucur ca nu sunt singurul care gandeste asa ! Sa o ti asa in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  2. ...felul in care gandesti...chiar imi place:P
    si scri fain:P

    Fii binecuvantat'!

    RăspundețiȘtergere